Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #9089 üzenetére
Üdv!
Egy hajszálnyi alapzaj van, akkor ha 10% hangerőn van és közvetlen a fülled mellé rakod 5 cm-re én úgy hallottam. De Átlagos szituációkban nem jött elő.
A Dockinnak van jóval hangosabb de csak akkor jön elé ha a hangszórón maximumon van a hangerő a telefonon meg 10-15%.
Ez ki lehet küszöbölni azzal hogy a hangszórón szabályzod például.(#9091) bugizozi
Hát nem tudom 9000 FT-ot biztos hogy nem ér a JBL Go, mikor nem sokkal drágábban ott az Earfun go lényegesebb nagyobb specifikációkkal. Go egy parányi 500 Mah akkumulátort kapott, Earfun go meg 2 cellás 18650-es akkut 4400 mah. Már csak az akkumulátor esetében is előjön a lényeges különbség.(#9091) bugizozi
Szerintem az akkumulátor adta meg magát, cserével lehet orvosolni a próblémát.(#9097) Mr Chapel
Erre már adtak korábban választ, amazon 1 hét alatt kiszállitja. Teljesen megbizható nincs mitől tartanod. Nem rég volt mértem össze az Earfun Go-t a JBL Charge 2+ ellen. És nagyon meglepett egy ilyen olcsó hangszóró hogy nyomja le ilyen főlényesen a sokkal drágább konkurens társátt. 1 Hete van meg az Earfun használtam ahol tudtam, szerintem a parányi méretéhez képest (430g) Remekül helytál.
Egyik haveromnak van egy Tronsmart T6 Plus, nem egy ár-méret kategória. De minden esetre tervezem összehasonlitani vele.
A Tronsmart Torz brummogos baszusát nem lesz nehéz überelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Amazon Kindle
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest