Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
djfantom
üzenetére
Szerintem a google fordítót biztos megértik, bár emailezni is kell velük először (akár angolul, akár németül).
(#9026) <Adamsky>: igen, volt már velük dolgom de már több mint egy éve nem volt ilyen jellegű gondom és nem teljesen pontosan emlékszem a menetére. Ami biztos: felvettem velük a kapcsolatot, küldtek pár doksit amit ki kellett tölteni (rajta van pl. hogy hova kérik vissza), feladtam. Ami nem biztos: Hogy mikor és hogyan utalják vissza a feladási összeget, de azt tudom, hogy nem volt ilyen problémám. 4 db termékkel volt gondom (inkább minőségi, illetve külalaki: újként hirdetett karcos cuccok), abból 2-őt kellett visszaküldenem, 2-őt pedig megtarthattam (krova fejek). Arra kell figyelni, hogy ott legyen a terméknél vagy az, hogy az eladó az Amazon, vagy az, hogy fullfilled by Amazon. A legjobban akkor jársz, ha az eladó is az Amazon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HyperX Pulsefire FPS Pro RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM720 RGB Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Glorious Gaming Model O Wired Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Cooler Master MM712 RGB Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- 0% THM 3 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő