Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
<Adamsky> #8676 üzenetére
De az utóbbi időben volt 1-3 hét a szállítás? Elég rutinos kínából rendelgető vagyok, de január óta nem vettem onnan semmit a koronavírus helyzet miatt.
Csak a példa miatt elektromos cigis topikban többen elég extrém dolgokról számoltak be (volt aki egyszerre rendelt csomagot külön bontva, egyik fele befutott 3 hét alatt, másikról 2 hónap múltán sincs érdemi infó).
Most így szembe jött a Tribit Xsound Go is lehetőségként, látom neked van személyes tapasztalatod is vele. Megéri a felárat a hangzása? Honnan érdemes megrendelni jó áron ha esetleg őt hozom ki győztesnek?
Illetve olvasgattam teszteket a Xiaomi Mi és a Xiaomi Mi Square Box 2 kapcsán és utóbbira azt mondták többen, hogy nem szól annyira jól, mint az eredeti első Square Box. Az eredeti Xiaomi Mi-t (amit szintén linkeltél), meg itthon is meg lehet venni annyiért, amennyibe Kínában kerül és nem kell heteket várni. Bár nem tudom mit jelent az eredeti Xiaomi Mi esetén a "US verzió", semmit nem találtam róla, hogy ez miben tér el (angolul az sem tud).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest