Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz <Adamsky> #8676 üzenetére

De az utóbbi időben volt 1-3 hét a szállítás? Elég rutinos kínából rendelgető vagyok, de január óta nem vettem onnan semmit a koronavírus helyzet miatt.

Csak a példa miatt elektromos cigis topikban többen elég extrém dolgokról számoltak be (volt aki egyszerre rendelt csomagot külön bontva, egyik fele befutott 3 hét alatt, másikról 2 hónap múltán sincs érdemi infó).

Most így szembe jött a Tribit Xsound Go is lehetőségként, látom neked van személyes tapasztalatod is vele. Megéri a felárat a hangzása? Honnan érdemes megrendelni jó áron ha esetleg őt hozom ki győztesnek?

Illetve olvasgattam teszteket a Xiaomi Mi és a Xiaomi Mi Square Box 2 kapcsán és utóbbira azt mondták többen, hogy nem szól annyira jól, mint az eredeti első Square Box. Az eredeti Xiaomi Mi-t (amit szintén linkeltél), meg itthon is meg lehet venni annyiért, amennyibe Kínában kerül és nem kell heteket várni. Bár nem tudom mit jelent az eredeti Xiaomi Mi esetén a "US verzió", semmit nem találtam róla, hogy ez miben tér el (angolul az sem tud).

Új hozzászólás Aktív témák