- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
válasz
djfantom #7841 üzenetére
Ez igaz, szerintem ott már az effektív anyagköltség szerintem az eladási ár 15-max. 20%-a ... de ott azért sok egyébb költséget kell még fizetnie, hogy mindaz polcra kerülhessen egy jó brand alatt ... az meg rengeteg pénz ... azaz az igaz, hogy ugyanolyan költség mellett (ha van szaktudás) jobb box-ot lehet kihozni ... de ahhoz meg sok-sok tudás kell (ha jól akarod csinálni) ha ez mellékes, akkor csak rendelni valamilyen sugárzókat, egy dobozba betenni, azt majd valahogy szól.
Én nem zárkóznék el a DIY vonaltól, csak egyszerűen az az igénytelenség amit a videókban a "gyártótól" láttam (mind video minőségben, mind hangminőségben, mind elkészült dobozok minőségében) bennem nem kelt ingert hogy ezekre nem igényes, akkor a többi műszaki paraméter betartására meg maximálisan az. Lehet nagyban tévedek, az is meglehet, de ez nekem nagyon-nagyon sufnituning verzió, vagy az amit valaki itt írt, ha az kell hogy bármi csak hangos legyen, arra megfelelhet (ha kizárólag csak ez az igény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- PlayStation 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest