Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
válasz
djfantom #7841 üzenetére
Ez igaz, szerintem ott már az effektív anyagköltség szerintem az eladási ár 15-max. 20%-a ... de ott azért sok egyébb költséget kell még fizetnie, hogy mindaz polcra kerülhessen egy jó brand alatt ... az meg rengeteg pénz ... azaz az igaz, hogy ugyanolyan költség mellett (ha van szaktudás) jobb box-ot lehet kihozni ... de ahhoz meg sok-sok tudás kell (ha jól akarod csinálni) ha ez mellékes, akkor csak rendelni valamilyen sugárzókat, egy dobozba betenni, azt majd valahogy szól.
Én nem zárkóznék el a DIY vonaltól, csak egyszerűen az az igénytelenség amit a videókban a "gyártótól" láttam (mind video minőségben, mind hangminőségben, mind elkészült dobozok minőségében) bennem nem kelt ingert hogy ezekre nem igényes, akkor a többi műszaki paraméter betartására meg maximálisan az. Lehet nagyban tévedek, az is meglehet, de ez nekem nagyon-nagyon sufnituning verzió, vagy az amit valaki itt írt, ha az kell hogy bármi csak hangos legyen, arra megfelelhet (ha kizárólag csak ez az igény).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest