- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
verybigboy
senior tag
Lehet unalmas, de az annyival übereli az átlag Bluetooth hangfalakat hogy az meg is érdemli ezt a többszöri emlegetést. Azt meg pláne amikor átlag hangfal áron "szórják" ki őket, na olyankor kicsit sír az ember lelke, mert ezek többszörösét érik a 80-100 USD-s áraiknak.
Én GGMM M3 vonalon vagyok, de az döbbenet jó. Mikor párba tettem őket, mégjobb ... mikor akció volt, vettem még kettőt, s utánna még még kettőt (biztosítva legyek). ... csak ennyire jók (főleg azokon az árakon!!!).
Ami fejlődés jól esne Tőlük, az egy kb. 2x akkora hangfal mint M3, ugyanazzal a karakterrel, ill. kicsit több méllyel (nem brummogással, hanem valós méllyel!). Na az lenne az igazán jó ... persze akkor szarba is lennék a "készleten lévő" 6 db. GGMM M3-al
... de tuti bevállalnám azokat is akkor.
A jelenlegi "új" vonaluk, engem sem érdekel, az nem az a vonal amilyen irányba én várnám az elmozdulásukat, hangzásukat tekintve tuti nem ütik meg az M3 vonalát (ebben 100% biztos vagyok).
-
verybigboy
senior tag
válasz
bazsi0322 #7975 üzenetére
Sajnos ez nem ilyen egyszerű ... nem lehet egy bármilyen hangszórót beletenni, jobbanmondva lehet, de hallod mi lett az eredmény. Ez ettől bonyolúltabb, konkrétan az a típús kellene ami benne volt, vagy ha az nem, akkor annak a paraméterei alapján kellene valami közel hasonlót venni, minek eredménye a (természetesen) nem ugyanolyan hang. Az is kérdés, elektronikával van gond, vagy a hangszóró maga sérült ... szóval ez több szálon is képes futni ... sajnos nem tudtam segíteni, de pár oldalról rávilágítottam hogy azért ez több mint veszek egy bármilyen másik hangszórót azt jó lesz, vagy ugyanolyan lesz.
-
verybigboy
senior tag
Nekem sem működik a kód GGMM M3-ra ... ha beírom, még drágább lett
79 USD-ért ajándék lenne!!!
-
verybigboy
senior tag
GGMM -ék házatályán nem tudom mi van/lesz ... ha kifut M3/M4 széria jön-e M5/M6???
Ezekkel azért eléggé odatették magukat, innen azért nehéz ugrani tovább (persze nem lehetetlen).
Végül lemondtam az M3-M4 párosításról ... kis subládák lesznek a kiegészítések (2 vagy több), szerintem az a megfelelő irány már meglévő 2 db. M3 mellé (sztereóba kötve).
Akárhányszor hallgatom M3-at (párba) mindig mosolyt csal az arcomra, annyira jók, dinamikusak ... na fszák
-
verybigboy
senior tag
válasz
djfantom #7841 üzenetére
Ez igaz, szerintem ott már az effektív anyagköltség szerintem az eladási ár 15-max. 20%-a ... de ott azért sok egyébb költséget kell még fizetnie, hogy mindaz polcra kerülhessen egy jó brand alatt ... az meg rengeteg pénz ... azaz az igaz, hogy ugyanolyan költség mellett (ha van szaktudás) jobb box-ot lehet kihozni ... de ahhoz meg sok-sok tudás kell (ha jól akarod csinálni) ha ez mellékes, akkor csak rendelni valamilyen sugárzókat, egy dobozba betenni, azt majd valahogy szól.
Én nem zárkóznék el a DIY vonaltól, csak egyszerűen az az igénytelenség amit a videókban a "gyártótól" láttam (mind video minőségben, mind hangminőségben, mind elkészült dobozok minőségében) bennem nem kelt ingert hogy ezekre nem igényes, akkor a többi műszaki paraméter betartására meg maximálisan az. Lehet nagyban tévedek, az is meglehet, de ez nekem nagyon-nagyon sufnituning verzió, vagy az amit valaki itt írt, ha az kell hogy bármi csak hangos legyen, arra megfelelhet (ha kizárólag csak ez az igény).
-
verybigboy
senior tag
Hát, lehet csak nekem, de ezek elég igénytelen külsővel rendelkeznek, én személy szerint egyiket sem kérném, egyikre sem jött meg az ingerem, se a külső, se a hallott hangok alapján ... őszintén én azt csodálom hogy van ki a látottak, hallottak alapján egyáltalán felkéri hogy igen, az 5-ös box-ot kérném, mert az annyira bejött. Ez nagyon-nagyon tákolmány kategória (már bocsánat), ettől 100-1000x igényesebb DIY box-ok is vannak a tube-on, igaz azok magyar Ft-ért nem érhetők el (ez tény).
Azért az egészet off-ba teszem.
-
verybigboy
senior tag
Igen, én voltam ki "hackelte" ... "felnyitotta" az M3-at ... még képeket is posztoltam a forumba ... biztos emlékszel!
Nekem itt az a kérdésem, hogy ha együtt hallgatom, hallgatnám az M3-at és az M4-et, az M4 hoz-e dinamikába, mélyhangokba több "vastagságot", kitudja-e egészíteni az M3-at, vagy mint valaki itt írta, a kettő 2 teljesen más karakter, így nem igazán lennének összeegyeztethetőek. Ezt nem tudom, s erre nyilván csak olyan valaki tud választ adni, kinek mindkettő birtokában van, Ő hallja, Ő tudja megmondani jól össze tudnak dolgozni vagy sem.
Nem félreérteni, az M3-ak csodálatos hangra képesek, ezzel semmi gond nincs, tényleg meghazuttolják azt amit az ember róluk gondolna, csupán nekem az alsó tartományban még több kellene, azon kellene javítanom, vastagítanom, hogy érezzem is és picit vastagabban is halljam a mélyeket a zenékbe/filmeknél.
-
verybigboy
senior tag
SMSL SU-8 DAC-on keresztül (elég komoly DAC!!!) a magasakhoz képest több mély kellene ízlésem szerint, a 2 db. M3-as mélyeben (is) erős, de nem annyira mint amennyire nekem megfelelne. Ezért kell valami ami a mélyeket kicsit felhozná, alul vastagabbá tenné zenéket/filmeket ... így jött/jönne képbe újabb 2 db. M4-es (ha van értelme így ennek).
-
verybigboy
senior tag
válasz
HornedReaper #7804 üzenetére
Huh, ez most jó infó!!!
DAC-on lenne kimenet!
-
verybigboy
senior tag
Van aki használ GGMM M3 + GGMM M4 kombót?
GGMM M3-al rendelkezek, azokat mint aktív hangfalak használom (párban, vezetékelve dedikált DAC-ról) viszont a mélyeket jobban szeretném hallani, így abban gondolkodok hogy a 2 db. M3-as mellé betennék még 2 db. M4-est (mélyek kiemelésére). Lenne ennek a kombónak értelme, vagy inkább 1 sub-ot kellene a már meglévő 2 db. M3-asom mellé biggyesztenem? Ötlet? Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Asustor NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 Pro - mobilportré
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Asztalos klub
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest