Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
djfantom
üzenetére
"Tronsmart Element T6 Plus Lazán veri a JBL Charge2"
Hát nem rossz a fülem, pont hogy jó. A T6 plus való tény jobb mint a sima T6. Oké hogy nekem nem tetszik a tronsmart, de oluv is hasonló véleményen van velem. A Charge 2+ basszusai sokkal jobbak, tisztább a hangja ráadásul ezen egy élmény zenét hallgatni.Tegnap hallgattam eleget a T6 plust, és irtam mindegy hogy nézzem nekem nem élmény rajta zenét hallgatni:
Kétlem botfülem van, itthon egy Sony LBT-709-es hifi rendszerem van ami szintén super hangminőséget produkál. Ha valaminek nem jó a hangja vagy számomra kellemetlen,nem engem kéne azért támadni.
Nem vagyok elfogult egyáltalán, teljesen márka független vagyok.
De a Tronsmartok valahogy számomra nem nyújtanak élvezhető zenei teljesitményt. Persze azért az árért nem rosszak tény,de nekem még egyszer nem kéne tronsmart.Charge 2+ vs T6 plus-ra vissza térve tény lehet a Tronsmart hangosabb,de attól a hangja nem lesz jobb...élvezhetőbb.
A Charge 2+ hangképe számomra mérföldekkel kellemesebb.Sima T6 tulajdonos voltam majd egy évig, oké élet tartalma elég jó.
Egyedi Equalizerrel ki lehet küszöbölni a torzitást, de akkor is valahogy nem volt igazi a hangja. A Charge2+ adja azt ami hiányzott a Tronsmartból. Itt végre ott vannak a szép basszusok, amik a T6 esetében elmaradtak.Itt oluv oldalán az összehasonlitás, nem kicsit hallatszik jobb a Charge 2. [link] House/Dance zene teljes hangerő mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest