Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #7550 üzenetére
Hát persze biztos jó a minirig 3, de azért nem rétegtermék. Én nem adnák egy fél kilós hangszóróért 50E+ magyar forintot annyit nekem nem ér. Itthon van rendes hifim, akkor már annak a felújitására/restaurálására költeném.
A Dockin is hordozható, csak hát hol használja az ember és mire az itt a fő kérdés. Sokat számit az elhelyezés ahogy én rájöttem, a sarokba sokkal jobban visszajön a mély hang.
Amire nekem kell elég, azért tény nem kicsi van súlya is de legalább jó a hangja. Én szerettem a basszust, szóval jó ha tud mély hangokat.Még igy ma felkelve hallgattam 20 percet, de hirtelen úgy érzem minek vettem mert 1 óránál többet nem hallgattam mióta meg van
MIndenkinek más az igénye, hogy oluv is változtatja a döntést nyilván az új termékeket is el kell adni. Lehet azóta vannak jobban is a piacon mint a D fine. De ettől függetlenül ez még most se rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest