Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #7550 üzenetére
Hát persze biztos jó a minirig 3, de azért nem rétegtermék. Én nem adnák egy fél kilós hangszóróért 50E+ magyar forintot annyit nekem nem ér. Itthon van rendes hifim, akkor már annak a felújitására/restaurálására költeném.
A Dockin is hordozható, csak hát hol használja az ember és mire az itt a fő kérdés. Sokat számit az elhelyezés ahogy én rájöttem, a sarokba sokkal jobban visszajön a mély hang.
Amire nekem kell elég, azért tény nem kicsi van súlya is de legalább jó a hangja. Én szerettem a basszust, szóval jó ha tud mély hangokat.Még igy ma felkelve hallgattam 20 percet, de hirtelen úgy érzem minek vettem mert 1 óránál többet nem hallgattam mióta meg van
MIndenkinek más az igénye, hogy oluv is változtatja a döntést nyilván az új termékeket is el kell adni. Lehet azóta vannak jobban is a piacon mint a D fine. De ettől függetlenül ez még most se rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest