Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
válasz
envagyok #7153 üzenetére
Járasd be a DOSS XL-t, ne told maximumon csak 4-5 óra normál hangerejű (vagy kicsit halkabb) zenehallgatás után
Sarokba helyezve egész szépen tolja a mélyet. Nekem a hangerő is elég. Lehet a súlya még a benne lévő vaslemezekkel is kevés (ha nehezebb lenne valószínűleg még jobban tolná a mélyet mert nem a saját dobozát rezgetné), érdemes lehet a tappancsokat is jobbakra cserélni.
Ma megjött a GGMM M4. Ez meg nekem túl mélyen szól, szerintem elnyomja a részleteket a mély felé húzó hangzás. Mondjuk még bejáratós ez is, de nem hiszem hogy a magas sokkal több lesz bejáratás után, inkább a mélyeknek szokott jót tenni. Jó lenne bele még 2 magas hangszóró, de a JBL-féle magas orientáltság sem tetszik
A DOSS XL majdnem arany középút (az még hangosabbnak is tűnik picit mint a GGMM M4), de a másik után meghallgatva hiányolja az ember a mélyeket. Ha hozzászokik a füled, bőven jó még a Tronsmart Element T6 is, ha nem hallasz mellette jobbat
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest