Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
DOSS Soundbox XL tapasztalatok. Kb. 4 hónapja használom, nagyon elégedett vagyok vele, újra ezt venném! Nagyon szépen szól, neutrális („flat”) hangzás, kiegyensúlyozott, barátságos hangkép. Nincs túlhúzva a basszus, mint pl. a JBL-eknél. Telón lévő zenékhez (mp3) jetAudio Plus lejátszót használok, aminél jobb egyszerűen nincs, nagyon sokat dob a hangzáson, érdemes kipróbálni. A spéci hanghatásai (X-Wide, Terem, stb.) az ingyenes verzióban is benne vannak, a fizetősben meg továbbiakat lehet venni, tényleg hihetetlen módon feljavítja a hangzást, aki nem hiszi járjon utána. A jetAudio lejátszó így együtt a DOSS-sal, nagyon rendben van!
- Akku: teljesen jó, 10 óra körül (nem mértem, csak sacc)
- Hordozhatóság: lakáson belül nem gond, kirándulásra már nehéz
- Negatívum: akku merülését sehogy nem jelzi és töltésnél sem lehet tudni, hol tart; full hangerőn (vagy ahhoz közelítve) torzít, de ebben a kategóriában melyik nem? Én max. 50%-on vagy alatta hallgatom (társasház...), így ez nem érint. Más negatívum nincs!Szvsz ennek nincs igazán konkurenciája ebben az árkategóriában (kb. 20e), annyival jobb bárminél (hordozhatóság nekem nem szempont). Jóval több pénzért 50-60e körül Denon Envaya 250, 100e felett meg valamelyik Vifa ajánlott. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest