Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ja két minirig két vifa rejkjavik, vagy denon. Ne várd ezektől, hogy majd egy b&w 802D t kiváltanak. Ezek hordozható cuccok.
Ezért is írtam. A hangminőség nálam összefügg a tömeggel. A legjobb félkilósat a legjobb másfél kilósat keresem.(#6755) carl18
Egykaptafa hangfalak plusz minusz 1-2% hangszín eltérés. Közepesnél jobb kategória, de sokat nem kell várni tőle. Szerintem így értette.(#6756) Cyborg
Szerintem bestbuy most. Nincs jobb kész.csak másfél kilósban. 500g oda viszed ahova akarod kb. Jó ez így lehet otthon rakosgatni.
(#6758) Cyborg
Igen így kezdődik. Egy idő után borzasztóan igényes leszel azzal szemben miről hallgatod. Mindig keresed az egyel jobbat. A következő lépés az hogy nem izgat akkor is megveszem ha több száz ezer. Az a lényeg hogy mégjobb legyen. Onnan még könnyű fölfele menni. Nem rossz de messze van a jótol.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Futás, futópályák
- Gurulunk, WAZE?!
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Google Chrome
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest