- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Autós kamerák
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ja két minirig két vifa rejkjavik, vagy denon. Ne várd ezektől, hogy majd egy b&w 802D t kiváltanak. Ezek hordozható cuccok.
Ezért is írtam. A hangminőség nálam összefügg a tömeggel. A legjobb félkilósat a legjobb másfél kilósat keresem.(#6755) carl18
Egykaptafa hangfalak plusz minusz 1-2% hangszín eltérés. Közepesnél jobb kategória, de sokat nem kell várni tőle. Szerintem így értette.(#6756) Cyborg
Szerintem bestbuy most. Nincs jobb kész.csak másfél kilósban. 500g oda viszed ahova akarod kb. Jó ez így lehet otthon rakosgatni.
(#6758) Cyborg
Igen így kezdődik. Egy idő után borzasztóan igényes leszel azzal szemben miről hallgatod. Mindig keresed az egyel jobbat. A következő lépés az hogy nem izgat akkor is megveszem ha több száz ezer. Az a lényeg hogy mégjobb legyen. Onnan még könnyű fölfele menni. Nem rossz de messze van a jótol.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest