Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
uffneked #6597 üzenetére
(#6597) uffneked
Nincs mit.
Én most próbálgatom irodában, itt azért ügyesebb, mint autóban.Amiket írtam úgy mindenkinek (is) szántam, hátha valakinek még érdekes lehet.
(#6598) carl18
Közben meg is néztem, enyém nem szellőzik csatiknál. Lehet akkor csak az a csóka kapott egy hibásat. Amúgy nem nagy meló lenne fullosra szigetelni, de így akkor nem foglalkozom vele, max ha egyszer valamiért szétszedem akkor megteszem amit még lehet, mert kb nem plusz idő.
Még annak megpróbálok utána nézni, hogy közepeknek hermetikusan kell-e elzárva lennie vagy tök mindegy.
Ami "tuningon" agyalok, az egy USB töltés. Vannak fityinges áramkörök amik 1s ként tudnak tölteni és akkor 5v ról lehet cellánként a töltés, persze egy USB csatit is bele kell hekkelni, de azt is meg lehet csinálni igényesen. Azért gondolkodom ezen, mert ez a 12V os táp hurcibálás kicsit macera.
Meg akkor már mehetne akár bele nagyobb akku is, ha van hely.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest