Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- Házimozi belépő szinten
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
A Jbl (bár egy jól bejáratott márka) nálam akkor is egy agyon hype-olt valami olyan mint az apple telefonok (no offense). Sokan hamisítják mindenki ilyet akar, mindenkinek ilyen van, a hangminőség meg nem egy nagy durranás. A legjobb termékük az extreme2 (ami hangerőben jobb és a térhangzásban) másban viszont nem egy kategória denon-nal. Viszont nehezebb nagyobb stb.
A vifa oslo nak ugyanaz a súlya, ehhez képest hangereje 2x es a hangminőséget meg ne is említsük. Oké az ára is jóval magasabb.Arra akarok kilyukadni, hogy ár/érték arányban ez a legjobb hangfal. Pont. Ez az én véleményem. Ott van még a nagy hk de az nálam már nem hordozható.
A vifa helsinki nem ér 2x annyit, ami talán megéri a következő lépcső a vifa oslo, vagy ha keveset hordozzuk a copenhagen.#5644) Wolfskin
Ja bocs az tényleg jó. Én kevertem a 2. generációs változatával ami nem nagy eresztés.
Az jó ultra hordozhatónak. Én erre a hk travellert használom.Amúgy 250 es csak 750 gramm, szóval még a hordozható kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest