- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Biztosan nagyon jó a Xiaomi is nem olvastad végig a hozzászólásom...
Van egy JBL EXtreme is ami meg nyilván széjjel b@sz mindent, mert nem ez a kategória...
Nekem nem kell aliexpressz meg hasonló várok 3 hetet.
Ez itt volt vihetem azonnal és ekkora méretben teljesen jó!
Megint csak támadni tudsz tipikus....
Itthon egy Yamaha 7.1 erősítőm van szóval van némi fogalmam a minőségi hangzásról de még mindig nem érted, hogy nem erről van szó?
Az Extreme persze jobb mint a Go a BoomBox jobb mint az Extreme de ha kicsi hangszóró kell jó hangzással a Go az egyik legjobb főleg így 4990 Ft-ért.De amúgy sem érdekel csak a véleményem írtam le.
Nem versenyezni akartam senkivel csak akit esetleg elbizonytalanított bármilyen vélemény a Go-val kapcsolatban felejtse el.
Ekkora méretben és ennyiért ajándék!Azt hiszem a héten még akcióban van a Tecsóban.
Ha valakinek kell segítség itt a Kiskunfélegyházi hipermarketben még van kettő megveszem és ha kell elpostázom ha kifizeti.
Szívesen segítek ha kell, nem fogtok csalódni benne.
Ui.: Ma csináltunk egy hatótáv tesztet: Nyílt téren 41,7m után kezdett el szakadozni...
Nekem ez fullos ennyiért!
Meg persze a Yamaha is majd 1 milláért a lakásban....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest