Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Biztosan nagyon jó a Xiaomi is nem olvastad végig a hozzászólásom...
Van egy JBL EXtreme is ami meg nyilván széjjel b@sz mindent, mert nem ez a kategória...
Nekem nem kell aliexpressz meg hasonló várok 3 hetet.
Ez itt volt vihetem azonnal és ekkora méretben teljesen jó!
Megint csak támadni tudsz tipikus....
Itthon egy Yamaha 7.1 erősítőm van szóval van némi fogalmam a minőségi hangzásról de még mindig nem érted, hogy nem erről van szó?
Az Extreme persze jobb mint a Go a BoomBox jobb mint az Extreme de ha kicsi hangszóró kell jó hangzással a Go az egyik legjobb főleg így 4990 Ft-ért.De amúgy sem érdekel csak a véleményem írtam le.
Nem versenyezni akartam senkivel csak akit esetleg elbizonytalanított bármilyen vélemény a Go-val kapcsolatban felejtse el.
Ekkora méretben és ennyiért ajándék!Azt hiszem a héten még akcióban van a Tecsóban.
Ha valakinek kell segítség itt a Kiskunfélegyházi hipermarketben még van kettő megveszem és ha kell elpostázom ha kifizeti.
Szívesen segítek ha kell, nem fogtok csalódni benne.
Ui.: Ma csináltunk egy hatótáv tesztet: Nyílt téren 41,7m után kezdett el szakadozni...
Nekem ez fullos ennyiért!
Meg persze a Yamaha is majd 1 milláért a lakásban....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest