Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misterX
csendes tag
Biztosan nagyon jó a Xiaomi is nem olvastad végig a hozzászólásom...
Van egy JBL EXtreme is ami meg nyilván széjjel b@sz mindent, mert nem ez a kategória...
Nekem nem kell aliexpressz meg hasonló várok 3 hetet.
Ez itt volt vihetem azonnal és ekkora méretben teljesen jó!
Megint csak támadni tudsz tipikus....
Itthon egy Yamaha 7.1 erősítőm van szóval van némi fogalmam a minőségi hangzásról de még mindig nem érted, hogy nem erről van szó?
Az Extreme persze jobb mint a Go a BoomBox jobb mint az Extreme de ha kicsi hangszóró kell jó hangzással a Go az egyik legjobb főleg így 4990 Ft-ért.De amúgy sem érdekel csak a véleményem írtam le.
Nem versenyezni akartam senkivel csak akit esetleg elbizonytalanított bármilyen vélemény a Go-val kapcsolatban felejtse el.
Ekkora méretben és ennyiért ajándék!Azt hiszem a héten még akcióban van a Tecsóban.
Ha valakinek kell segítség itt a Kiskunfélegyházi hipermarketben még van kettő megveszem és ha kell elpostázom ha kifizeti.
Szívesen segítek ha kell, nem fogtok csalódni benne.
Ui.: Ma csináltunk egy hatótáv tesztet: Nyílt téren 41,7m után kezdett el szakadozni...
Nekem ez fullos ennyiért!
Meg persze a Yamaha is majd 1 milláért a lakásban....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest