- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4130 üzenetére
Hát unokaöcsémnek SRS X11 van, hidd el jó pár bluetooth hangszórót halottam. És az SRS X11 pont az a kategória ami elég drágán kinál nem túl jó hangzást. Ha neked elég akkor kalapom emelem, vagy hogy az embereknek nincs ár-érték arányra igénye egy másik dolog.
20E forint az alapára az SRS X11-nek,annyiért a legrosszabb vétel. Főleg ha látnád én mit vettem kéz alól sokkal olcsóbban. ( Sony SRS-BTX 300 igen ha a mély hang túl sok lehet ( Egy bluetooth hangszórónál nem értem hogy lehet túl sok) Az SRS XB 30-nál ki kell kapcsolni az extra bass funckiót, + Equalizerrel is lehet játszani és már is igénynek megfelelőlen be lehet lőnni.
De SRS X11 helyet inkább XB 20, ami emagon 17E volt ackióba. Az általad emlitet Sony hangszóró kifutó széria, persze nem megbántani akartam ha te elégedett vagy vele akkor használd.
De a nagy youtube videós, Oluv is hasonló véleménnyel volt az X11-ről, szerinte se jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netfone
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest