- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát nem megbántás kép de itt érzek egy nagy csúsztatás. Szóval Nekem a Divoom amibe 5 wattos mélynyomó van nem rezegteti az asztalt. Igen észrevettem a rezonálást, de az nem azért van mert olyan nagyon erős a tronsmart mert könnyű és billeg az asztalon.
A nagy hifim nagy hangerőn valóban rezegteti az asztalt stb!
Tronsmart kétlem képes erre.
Amúgy meg a kínai 2-6E forintos kategória nagy része szemét, semmi mélyet nem add kásás gagyi hang.Egy forintot nem adnák érte, ehhez képest jó a tronsmart de még most se egy Sony/JBL Szint.
A Tronsmart T6 is valamelyik webáruházon 15-17E forint szóval függ mikor és hol veszed.
Én kérlek szépen a Divoom Onbeat 500at 16,400 Ft-ért vettem nyáron , és annyiért azt mondom best buy.
KIcsit nagyobb is mint a Divoom de a hangja kárpótol érte.
Össze mérten a kettőt és hát a Onbeat 500 inkább egy házimozis hangot add ki magából a T6-hoz képest.Nyáron vettem fel videót táncosat, és az onbeat 500 szólt a háttérbe. A videó jobb oldalán látható nagy épület tövébe van lerakva és felcsavarva csumára a hangerő. [link]
Biztos van ennél jobb is, de 16E-ért nem hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest