Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Megjött a Tronsmart T6. A csomagolása nagyon igényes, mágneses a doboz záródása. Töltő nincs benne, az USB kábel viszont aránylag minőségi, illetve van egy jack-jack kábel is benne.
A cucc minőségérzete hibátlan, a hangerő tárcsa szépen forog, a cucc alja gumis, nagyon jól tapad az asztalon. Ki és bekapcsoláskor aránylag halkan pittyen. A BT csatlakozás gyorsan és zökkenőmentesen megvolt a telómmal.
A hangja egész kellemes. Hallgattam rajta eddig Amy Winehouse-t, Audiomaticot, Yonderboyt, H-bloxot meg Pokolgépet flac-ről. A hangja elég meggyőző, persze a sztereo hangkép persze hiányzik, de ez ugye sajátossága. Nekem elég telt a hangzása, van benne zeneiség. Biztos van jobb is ebben a műfajban, de nekem meglepően jónak tűnik. A basszus brummogós, még az asztallapot is berezgeti rendesen, már alacsony hangerőnél is. Talán kicsit több is a szükségesnél, kár, hogy ezt nem lehet állítani rajta.
Nem tudom mennyire, hangos, az biztos, hogy hangosabb, mint amire igényem van, de elfektetve mintha kevésbé dübörögne.
Rákötöttem kábellel egy külső Terratec hangkártyára és youtubról az Amy Winehouse-t hasonlítottam össze. Igazából elég hasonló volt a megszólalás, nekem nem jött át különbség.
Egyszóval eddig jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest