Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Megjött a Tronsmart T6. A csomagolása nagyon igényes, mágneses a doboz záródása. Töltő nincs benne, az USB kábel viszont aránylag minőségi, illetve van egy jack-jack kábel is benne.
A cucc minőségérzete hibátlan, a hangerő tárcsa szépen forog, a cucc alja gumis, nagyon jól tapad az asztalon. Ki és bekapcsoláskor aránylag halkan pittyen. A BT csatlakozás gyorsan és zökkenőmentesen megvolt a telómmal.
A hangja egész kellemes. Hallgattam rajta eddig Amy Winehouse-t, Audiomaticot, Yonderboyt, H-bloxot meg Pokolgépet flac-ről. A hangja elég meggyőző, persze a sztereo hangkép persze hiányzik, de ez ugye sajátossága. Nekem elég telt a hangzása, van benne zeneiség. Biztos van jobb is ebben a műfajban, de nekem meglepően jónak tűnik. A basszus brummogós, még az asztallapot is berezgeti rendesen, már alacsony hangerőnél is. Talán kicsit több is a szükségesnél, kár, hogy ezt nem lehet állítani rajta.
Nem tudom mennyire, hangos, az biztos, hogy hangosabb, mint amire igényem van, de elfektetve mintha kevésbé dübörögne.
Rákötöttem kábellel egy külső Terratec hangkártyára és youtubról az Amy Winehouse-t hasonlítottam össze. Igazából elég hasonló volt a megszólalás, nekem nem jött át különbség.
Egyszóval eddig jó vételnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest