Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 2,5 éves, újonnan vásárolt JBL Flip 2 ami már 1,5 évesen elkezdett egy hibajelenséget mutatni, mégpedig hiába töltöttem, csak nem kapott áramot.
Pontosabban töltőre raktam (a töltő biztos jó, ellenőriztem, másikkal is próbáltam) és ugye az akku állapotát jelző 5 kis LED közül elkezdett valamennyi világítani, de egy egész éjszakányi töltés után sem ment fel maxra. Eleinte 4 ledig jutott, aztán már ha lemerült, rakhattam tölteni amennyit akartam, fél perc alatt lemerült. Akkor garanciában megjavították, de márciusban lejárt a garancia, néhány hónapja megint előjött a problematika.
Én speciel jobb híján az akkumulátorra gyanakszok, kérdés, ha lecserélném, megoldódhatna a gond? Szerintetek mi baja lehet?
És egyáltalán megérné ~6 ezerért új akksit venni bele vagy már gazdasági csőd lenne javítani a hangszórót? Újonnan 30 ezerért vettem, de manapság már max. 15 ezret ér, tökéletes állapotban...
Köszi!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest