- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupernovaHUN
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 2,5 éves, újonnan vásárolt JBL Flip 2 ami már 1,5 évesen elkezdett egy hibajelenséget mutatni, mégpedig hiába töltöttem, csak nem kapott áramot.
Pontosabban töltőre raktam (a töltő biztos jó, ellenőriztem, másikkal is próbáltam) és ugye az akku állapotát jelző 5 kis LED közül elkezdett valamennyi világítani, de egy egész éjszakányi töltés után sem ment fel maxra. Eleinte 4 ledig jutott, aztán már ha lemerült, rakhattam tölteni amennyit akartam, fél perc alatt lemerült. Akkor garanciában megjavították, de márciusban lejárt a garancia, néhány hónapja megint előjött a problematika.
Én speciel jobb híján az akkumulátorra gyanakszok, kérdés, ha lecserélném, megoldódhatna a gond? Szerintetek mi baja lehet?
És egyáltalán megérné ~6 ezerért új akksit venni bele vagy már gazdasági csőd lenne javítani a hangszórót? Újonnan 30 ezerért vettem, de manapság már max. 15 ezret ér, tökéletes állapotban...
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest