- Milyen videókártyát?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi erősítő építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
Megrendeltem a "vízes" boltból a gyereknek a Divoom Voombox Outdoor-t. Nagy szerencsére nekünk is a 2-es verzió érkezett meg, ahogy más is írta, hogy ezt kapta másik boltból is, nem az 1-est. Szerintem nagyon igényes, egyben van, masszív. A hangja teljesen jó, én nem érzek semmiben hiányt rajta, szépen szól. Nincs összehasonlítási alapom csak 5ezres kategóriát hallottam eddig, de azokat messze túlszárnyalja. A netes tesztek a dupla ennyibe kerülőkkel hasonlítgatják, most már értem miért. 20ezer alatt nagyon jó vétel szerintem. Volt itt akinek nem tetszett a hangja úgy emlékszem, de szerintem és a család többi tagja szerint is bőven több és jobb, mint vártuk tőle. Ezt nemcsak a gyerek fogja használni, hanem a kerti party-k hangulat zenéjét fogja adni az biztos. Ez a kerti asztal kötelező tartozéka lesz, elölről és hátulról is ugyan úgy szól, nem kell "irányba" rakni.
Igy elsőre ez a benyomásom róla. Én ajánlom.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest