Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
motrola
üzenetére
Ilyen kisebb méretű és szolíd kinézetű hangszórók nem nagyon szoktak lenni FM rádió funkcióval gondolom ugye?
Anyumnál van a konyhában egy régi Blitzwolf F4 hangszóró és egy Ali-ról rendelt kis Rolton W405 rádiócska.
Természetesen kizárólag a Rolton rádiócskát használja, mert azt csak felkapcsolja és már szól is neki a Retró rádió.
Néha én nézek rá a Blitzwolf-ra, hogy kell-e már rá tölteni.Mindkettő cucc még micro-USB csatis, egyedül ezek az ilyen csatis cuccok a házban és a magam részéről ugyan már eladogattam minden micro-USB eszközt, de gondoltam rá, hogy nála is megejtenék egy ilyen akciót, hogy csak USB-C eszközökkel legyen körülvéve, ennyivel kevesebb féle kábellel kelljen foglalkoznia.
Viszont arra is gondolok, hogy jobb a békesség és hagy menjen minden a megszokott mederben, elhiszem, hogy idősebbek kevésbé szeretik már a variálást és változást (én ilyen téren örök fiatal lehetek és imádok variálni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256GB 100% akku (garanciás, független) + Apple Watch Series 5 80% (garanciás)
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi