Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #20633 üzenetére

Én se értem mire megy ki a egész (Már az első támadás az volt) hogy a Aliexpress és társai, aki forgalmaz "Fizessen áfán" (MO 27%) Ez meg is történt.
    De most hogy egy 500 forintos termékre fizessek 1200 forint vámot (Mert a helyi ) Europai viszont eladó nem versenyképes ez miatt.

Egyenlőre úgy láttom "Sok magyar kereskedő" Viszont eladó ugyan azt a terméket árulják mint temun vagy aliexpressen csak nem 1000 forint hanem 7000 forint.
    Én 1050 forintért vettem a Kandallóra a hőmérőt! Idehaza ugyan ezt a fajtát 7X áron találtam meg. (És a magyar termékre még rá is megy a szállítás ára)... :DDD
    Csak engem főként az zavar hogy itt én miért vegyem meg a magyar viszont eladó termékét? Mondjuk 9X áron? Ez nekem miért jó? Ez a kereskedelem alapja hogy megveszel valami filléres tételt és "Extra áron tovább adód"... :K
    Így lesz hasznod, persze a magyar áron rajta a áfa is, de akkor is lehet rajta egy 300-400% szorzó.

Én itt még azt nem értem hogy ha minden "Made In China" és mondjuk az EU termékei is java részt azok, elég megnézni amazon.de kinálatát.... Az olcsó kínai terméket adják el extra profittal. Ha az EU és köztük a nagy németország is ki akarja szórítani a kínai terméket gyártson otthon, hozzák vissza Europán belülre a gyártást és akkor lehet büszkén csapkodni a asztalt megcsináltuk.
    Csak még ha EU-n belül lenne is egy gyárt ( A Német munkerő se dolgozik gombokért) Így látjuk ugyan az a termék "Német gyár esetén" Sokkal volna drágább.
    De még ha drágább is volna még is előny mert sok embernek add munkát és azok a emberek országon belül költik el a pénzt. :K

#20635GhanBuri Ghan
    Ne is mond, én is azt láttom hiába van jó ablak (Kömmerlinger) vagy Aluplast albakod, ha a szakember valahogy nem tudja megfelelően telepíteni akkor végtére is az ablak hosszú távon veszteségen működik. :K Persze lehet "mondani" A Szaki megcsinálta szépen be van vakolva szépen.

Mondjuk nálam a régi ablak esetén az ablak párkány volt egy komoly "hőhíd" :DVastag betonból volt belül és kivül is közte egy 2cm fa párkányfogadó volt elporladva. :DDD Élmény volt bontani. :DDD :DDD :DDD :DDD Volt ez a lézeres hőmértő télen belül a tok alján a "csempével kirakott párkány szó szerint 0 fokos volt. ;].
    Így mondhatjuk beépítés mellé ajándék hőhíd teljes áron! :D Garancia nincs.

Új hozzászólás Aktív témák