Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Carl18 által javasoltakkal egyetértek: UBoom L, Xiaomi Outdoor, Xiaomi Sound Party.
Utóbbi kettőt itt tudod (érdemes) összehasonlítani: Mateusz Cholewa, Dominik Reviews.
Én még felvenném a listára a nagyon nem mai darab, de még ma is igencsak szépen szóló (bár aktuálisan nem épp kedvező árú) Soundcore Motion+ -t.A Xiaomi-król sokat nem tudok (nincs személyes tapasztalatom), de az Outdoor-t sokan kedvelik itt a topic-ban (Party szerintem még senkinek nincs). Ja, a Party-ban elvileg cserélhető az akkumulátor.
Az UBoom L nagyon fain kis hangszóró, van app támogatás (jó preset-ek, cust. eq.), de csak akkor kapcsol ki automatikusan, ha megszűnik a bt. kapcsolat.
Motion+ a legrégebbi darab (nekem is van). Sztereó, kétutas rendszer, aptX, multipoint, app támogatás (eq. üdvölőhangok kikapcsolása, ami nálam nagy plusz). A jelenlegi áránál szokott sokkal kevesebbe is kerülni, szóval, ha nem tegnapra kell, akkor érdemes figyelni a link-en az árat ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest