Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Carl18 által javasoltakkal egyetértek: UBoom L, Xiaomi Outdoor, Xiaomi Sound Party.
Utóbbi kettőt itt tudod (érdemes) összehasonlítani: Mateusz Cholewa, Dominik Reviews.
Én még felvenném a listára a nagyon nem mai darab, de még ma is igencsak szépen szóló (bár aktuálisan nem épp kedvező árú) Soundcore Motion+ -t.A Xiaomi-król sokat nem tudok (nincs személyes tapasztalatom), de az Outdoor-t sokan kedvelik itt a topic-ban (Party szerintem még senkinek nincs). Ja, a Party-ban elvileg cserélhető az akkumulátor.
Az UBoom L nagyon fain kis hangszóró, van app támogatás (jó preset-ek, cust. eq.), de csak akkor kapcsol ki automatikusan, ha megszűnik a bt. kapcsolat.
Motion+ a legrégebbi darab (nekem is van). Sztereó, kétutas rendszer, aptX, multipoint, app támogatás (eq. üdvölőhangok kikapcsolása, ami nálam nagy plusz). A jelenlegi áránál szokott sokkal kevesebbe is kerülni, szóval, ha nem tegnapra kell, akkor érdemes figyelni a link-en az árat ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- World of Warships
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi