Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
<Adamsky> #20133 üzenetére
Háááát végigszenvedtem ezt az Alan srácot, de azt kell hogy mondjam, hogy a piros mintás ingével és vulgáris öklözős mozdulataival nem lopta be magát a szívembe, de gondoltam megvárom, milyen a szakmaisága.
Kár volt, nem győztem a szemöldökömet a tarkómról visszahuzogatni.
Bevágott üvöltő százalékos teljesítményszinteken összehasonlíáshoz részleteket, ami kb. csak arra volt jó, hogy jól elijesszék azt akinek van füle, és soha ne akarjon ilyen terméket venni.
Kezdjük azzal, hogy mérni nem watton mérünk, hanem dB-en.
Mégpedig a sztenderd az 75dB. Ettől persze el lehet térni, de minek.
Nem ismerem mérési metódusát, de nekem a nappalimban sem jött elő sem a 700 Hz-es sem 2kHz fájdalma, normális mérési módszerrel biztos nincs ilyen.
Piros a nappali, zöld a kocsi mérése. Autohifisek mondták, hogy számítsak 4-500Hz környékén beszakadásra, ami egy általános dolog a kocsik hasonló belméretei miatt. Ez jól be is jött.
Meg azt sem tudom, ki akar 100+ dB-en zenét hallgatni, és meg minek ezt még fokozni ( Pl. BB4-el ) , amikor már ez is tuti halláskárosodás, arról nem is beszélve hogy semmi élvezet nincs benne, Ő meg ilyen klipekkel szemeteli tele a videóját, persze hogy kellemetlen hallgatni.
EQ-zni meg lehallgató helyiség hiányosságait kell, nem a zenét, ezt sem tudom, hogy ki találta ki hogy ez kell bele, tök felesleges csak elrontani lehet vele a hangzást...
Na jól kimérgelődtem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest