Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz <Adamsky> #20133 üzenetére

Háááát végigszenvedtem ezt az Alan srácot, de azt kell hogy mondjam, hogy a piros mintás ingével és vulgáris öklözős mozdulataival nem lopta be magát a szívembe, de gondoltam megvárom, milyen a szakmaisága.

Kár volt, nem győztem a szemöldökömet a tarkómról visszahuzogatni.

Bevágott üvöltő százalékos teljesítményszinteken összehasonlíáshoz részleteket, ami kb. csak arra volt jó, hogy jól elijesszék azt akinek van füle, és soha ne akarjon ilyen terméket venni.

Kezdjük azzal, hogy mérni nem watton mérünk, hanem dB-en.

Mégpedig a sztenderd az 75dB. Ettől persze el lehet térni, de minek.

Nem ismerem mérési metódusát, de nekem a nappalimban sem jött elő sem a 700 Hz-es sem 2kHz fájdalma, normális mérési módszerrel biztos nincs ilyen.

Piros a nappali, zöld a kocsi mérése. Autohifisek mondták, hogy számítsak 4-500Hz környékén beszakadásra, ami egy általános dolog a kocsik hasonló belméretei miatt. Ez jól be is jött.

Meg azt sem tudom, ki akar 100+ dB-en zenét hallgatni, és meg minek ezt még fokozni ( Pl. BB4-el ) , amikor már ez is tuti halláskárosodás, arról nem is beszélve hogy semmi élvezet nincs benne, Ő meg ilyen klipekkel szemeteli tele a videóját, persze hogy kellemetlen hallgatni.

EQ-zni meg lehallgató helyiség hiányosságait kell, nem a zenét, ezt sem tudom, hogy ki találta ki hogy ez kell bele, tök felesleges csak elrontani lehet vele a hangzást...

Na jól kimérgelődtem magam.

Új hozzászólás Aktív témák