Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #19842 üzenetére
"Nincs, de ha azt írom, hogy van, akkor ajánlható?"
Arra akartam kilyukadni, hogy ha ez kb. olyan mint az AliExpress (vagyis a vásárlás első pár napjában még úgy-ahogy védve vagy, de hónapokkal vagy évekkel később neked kell mindent intézni az eladóval), akkor én nagy(obb) értékű cuccot ott biztos nem vennék.
Abból kiindulva, hogy te ott már többször vásároltál, – ha nincs is konkrét tapasztalatod, de – feltételeztem, hogy képben vagy a garanciáztatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED TV topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest