- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19393 üzenetére
Oluv elsősorban arra törekedett, hogy az eredetihez hasonló hangzást hozzon létre. Ez lett az Indoor. Nem a Studio, mert azt a Patreonos támogatói kérték, és annak meg az a lényege, hogy a lehető legkevésbé nyúljon bele a hangba. Ezáltal ott nincs dinamikus EQ és minimális a DSP trükközés is.
Én próbáltam az Outdoor módokat, de nekem (50 négyzetméteres helyiségben) csak arra jók, hogy elkápráztassam az ismerőseimet az ordenáré mélyekkel. Amikor az akku tesztet csináltam, akkor végig az Indoor+ ment, de a mélyeket sokszor ott is túlzónak találtam. Persze ez adott anyagtól is függ, de számomra is az Indoor az, ami a leginkább flat és a fülemnek kellemes.
Szerintem akinek az Outdoor módok bármelyike jön be ennél a hangszórónál, annak garantáltan tetszene a HK Go+Play 3 hangja is a dedikált subwooferrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest