Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bazsimano #18431 üzenetére
" ... irtam nekik es semmi valasz... "
A spam-ek között nézted? Nekem a yahoo simán spam-be tette úgy a levelüket, hogy én írtam nekik, ők pedig válaszoltak. Logika?
Én egyébként mindig kaptam tőlük 2-3 napon belül választ. Furcsálltam is, hogy mi van ..."Max olyan 30-35 korul vennenk... "
A Flip 6 ebbe nem fér bele. A Flip Essential 2-t (ha erre gondoltál) passzolnám.Úgy látom a magyar Earfun-nál van. Vedd meg akkor innen, a másikat pedig ha megérkezett, ne vedd át. Ha visszaért, akkor – elvileg – vissza kell adják a pénzt.
#18430 cooi11
Azt én se, de ennyiért már – akár több – jó hangszórót is kapsz, amit oda viszel magaddal, ahová akarsz. Mennyezeti hangszóró egy átlagos lakásba (konyhába) egyébként se tudom mennyire jó ötlet. Vannak egyébként külön konyhai rádiók, amiket pl. a szekrény aljára lehet erősíteni. Ha egyébként semmi szükség bt. hangszóróra, akkor én lehet valami olyasmit néznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 9 41mm okosóra Silver S/M Kék szíjjal
- Asus TUF A17 Gamer Laptop 17.3" 144 hz Ryzen 7 7735HS 16 GB RAM RTX 4060 512 GB SSD Garanciával
- MSI Claw A1M Hordozható játékkonzol garanciával.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme hordozható játékkonzol dokkolóval, garanciával
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest