- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi hangfal építés
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
FYI! Aki mostanság várja a csomagját (UBoom X), az nézzen rá a nyomkövetési állapotra, mert én most ezt találtam ott: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt. Vecses, Hungary"
Gyors telefon ... az nem derült ki, hogy mi nem stimmelt, de most bediktáltam nekik még egyszer mindent. Azt mondta a nő, hogy ebből lehet már csak a holnapi nap lesz. Mondom üsse kavics!
Ja, e-mail nem jött a fentiekről, szóval tényleg nem árt résen lenni!#18083 Erik-22
Neked is akkor dobozban jött, mintha hűtőszekrényt vettél volna?#18084 lorcsi
Ajánlom nézz szét, hogy mit kaphatsz ~25e Ft-ért
A Boom 2 - ha jól látom - 90 Eur, szóval 1,5× szorzó. Ha szereted nagy hangerőn hajtani a hangszóróidat, akkor a Boom kevés lehet. A Boom 2 szerintem csak hangosabb + kapsz ledeket az oldalára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest