- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Igen rég nem vettem bluetooth speakert, és lehet most is amit vennék egyszer kétszer lenne használva egy évben
Mindenestre eddig egy GGMM E5 bőven kiszolgálta az igényeket, de egy házibuliban, már feljött, hogy csak "ennyit" tud. Meg mikrofon is jó lett volna stb.
Úgyhogy nézelődtem, hogy mi lenne a jó, nyilván akkor már olyat gondoltam, ami többet tud, még akkor is ha azt a részét ritkán használnám.
Úgyhogy ma olvasgattam, hogy mi lenne a jó.
Igények meg vannak
Ezeket írtam fel:
Tudjon mikrofont kezelni.
Vízálló legyen vmennyire.
Legyen elég hangereje szükség szerint.
Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom.Arra jutottam némi keresgélés olvasás után, hogy a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás.
Még a JBL authentics 300at is néztem, de nem vízálló, nem tud mikrofont kezelni.
Szerintetek a TRIBIT jó választás lehet? Vagy van egyéb ötlet?
Bár nem tudom mennyi lesz az ára, meg hogy milyen a TRIBIT garancia kezelése és egyáltalán ha az oldalukról rendelem, honnan küldik (van-e plusz áfa stb).Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest