Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR
üzenetére
... és @carl18
Nemrég olvastam én is ...
Rendesen dühít a dolog, és őszintén sajnálom. Ahogy már korábban (és többször kifejtettem) ezt az Earfun k*rta el. Nem kicsit, nagyon.
Én egyébként már ott felvontam a szemöldököm, mikor jött a hír, hogy külön link lesz Oluv-nak. Ilyen szerintem a világon nincs. Egy termék fejlesztésében részt vesz valaki, megjelenik a képe a gyártó oldalán, és nem minden eladott darab után kap jutalékot, hanem csak pár darab után (amit a saját "csatornáján" keresztül ad el).
Úgy vélem, hogy kicsit ő is balek volt, hogy ebbe belement. Az Earfun minden egyes eladott hangszóró esetén profitál az ő nevéből, míg ő ugye csak néhány darab után.
Gyakorlatilag Oluv-ot már az értékesítés elején egy szintre hozták a nímand YT reviewer-ekkel. Utóbbiakat szokták jutalmazni szponzori link-el.
... és akkor jött az össze-vissza (itthon 1 hónappal korábban) forgalmazás, a beta-s firmware, a nulla reklám ...
Én már lassan ott tartok a konteó-gyártásban, hogy ezt az Earfun direkt cseszte el, ugyanis ilyen szintű bénázást nem lehet épp ésszel felfogni.
Ja, és ott van ez a mizéria az amazon-os szállítással."Oluvnak azt kéne elsőnek ki termékeket "hangolni" azt eladni sikerrel."
Tudja ő ezt nagyon jól. Csak miután nincs média felülete (YT), ezért piszok nehéz. Azt mondjuk nem vágom, hogy más néven miért nem próbálkozik – ill. próbálkozott már jóval korábban – újra a YT-n? Ezek után nincs veszíteni valója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Peugeot, Citroën topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 512GB (2022-es gyártás)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 2
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz (+ teljes NIKON szett!)
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 16GB 1Terra (2022 gyártás) 1
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest