- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
tibbike01 #17209 üzenetére
Azért hasonlítanak mindent a jbl-lel , mert azt ismeri mindenki, hallott már mindenki JBL-t, mert ott van minden Media Markt polcán pl., meg régebben a JBL volt az isten, meg a non plusz ultra, mert szinte csak a gagyi volt olcsón, meg a JBL utána jóval drágábban. Így került magasra a JBL, és tartja is ott magát még mindig, mert mindenhol ott van, és kicsitől a nagyig mindenféle hangszórókat árul.
... szerintem valami ilyesmi áll a dolgok mögött, de nyilván tévedek, vagy legalábbis nem látok minden aspektust jól , és csak féligazságaim vannak.
... szerintem nincs olyan, hogy alul marad ez, vagy az. Máshogy szól, és nem mindenkit érdekel a feequency respond görbe, amit Oluv, és Alan is mér állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Gumi és felni topik
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest