Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
migabi24 #17021 üzenetére
eq normálon és semmi nem hiányzik, a mély nem tolakodik, a közepek magasak szépen tisztán szólnak, hangerő az jbl 310 szint,
Csak érdeklődöm, mivel próbáltad mind a kettőt, ha akarod a Samsungnál is tud a mély úgy tolakodni mint a 310 nél?Bár egy 110- est néztem ki kültérre (kerti party, sütögetés stb) de egy kicsit tartok tőle, hogy nem lesz elég hangos. Viszont a partybox féle dübörgő mélyet meg imádom és nem igazán adnám alá.
Ez a Samsung mx-st50 nagyon jó ár/értéknek tűnik, papíron jóval hangosabb is mint a 110, és ha ki lehet valahogy facsarni belőle a 310 vagy csak egy 110 -es basszussát, simán rárepülnék
Tehát ha fontos a basszus akkor is ajánlott az MX-ST50 vagy inkább jbl partybox 310/110? -
válasz
migabi24 #17021 üzenetére
A 310 nekem egy nagy csalódás volt, kb 1 hónap után el is adtam.
Kb az volt vele a bajom ami neked is.
Nem vártam Bösendorfer hangfalakat megszégyenítő hangzást egy Partyboxtól, de azért na…
Én szeretem ha a mély ott van a szeren, de ez inkább csak dübörgött, de nagyon nem volt szép a mélye (ami úgy általában az összes JBL BT hangfalra jellemző), közben a felsőbb frekik sem voltak rendben.
Fárasztó volt hallgatni.
Persze lehet ez nem számít akkor amikor az ember kicsit (vagy nagyon) ittas és megy jó nagy hangerőn a kertiparty/házibuli ahova amúgy tervezték is ezeket.Ezt a Samsungot én is nézegettem, de mivel mostanában az én felhasználói szokásaimhoz felesleges egy ilyen, így nem is eröltettem a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest