- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dell Precision munkaállomások
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
jesszjessz #16952 üzenetére
Motion 300 nekem bejött. Nagy csodát nem kell várni tőle. Hangerő rendben ,szép hangzás meg van kis mély is. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni. Napi 20percet szoktam használni kb így nem számolgatom. Jelenleg kuponnal és szállítással 63 euro ami eléggé emészthető ár érte. Motion boom van még ami viszont 10 órával több üzemidőt ígér az előbbihez képest és "balaton állóbb" mert tud lebegni. Motion 300 is vízálló, de szerintem elsüllyed(nem próbáltam). Erre viszont jelenleg nem látok kupont így csak a szokásos 10%os feliratkozós van. Így olyan 85 euró lenne a vége. Szokott ez is lenni akcióban ha nem sürgős akkor ezzel is be lehet mászni 30k ft alá. Ha meg tudsz barátkozni az árával és a külsővel vagy tudsz várni kicsit akkor a Boom jobb vétel lehet. A Jbl Flip-et én nem ajánlom. Összeeresztettük a Motion 300-al és csúnyán elvérzett. Wonderboomot meg nem ismerem, de google képek alapján nem túl bizalomgerjesztő számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest