Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
carl18 #16944 üzenetére
Azért nem látom ennyire szürkén a dolgot, illetve nem félek igazán attól, hogy nem lesz két. PayPal eddig amúgy is megvédett ha gáz volt.
Igazából csak ciki akit előadtak ezzel a semmi témával<Adamsky>
Azért kéne válogatni a munkavállalók között vagy ha agyon vannak terhelve akkor venni fel népeket. Persze dolgoztam contact centerben, tudom mi hogy megy és hogy sehol nem jellemző az orrvérzésig hajtása az embereknek.
De azért olyan ügyfélszolgálatból sem egyel találkoztam ahol vér profik vannak (hobbyking hogy kintit mondjak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Trollok komolyan
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest