Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Az oldalt böngészve arra jutottam, hogy valószínűleg nem fog működni. Az előző rendeléssel, és a rendeléskor megadott email címemmel gyűjtött pontokkal kiválthatok egy 12%-os kupont, viszont a soundcoreCredits Rewards Terms and Conditions-ban ezt találtam:
3.3 How to redeem soundcoreCredits?
-Only one discount code can be used per transaction.Ebből én azt olvasom ki, hogy nem lehet, csak egy kupont felhasználni. Valamint a továbbiakból valami olyasmit, hogy ha be váltom és törli a mostani nagyobb kedvezményt, akkor ha beírom újra a másikat hogy inkább azt használnám, a Credits-es kedvezményt elbuktam, nem kapom vissza.

Szóval ez ennyi, marad a nagyobb kedvezmény rajtahagyva, ha megveszem, átgondolom, még van rá öt napom

Hátha utána még nagyobb kedvezmény lesz, mint most is történt
(az előző héten még kb. -15% [-13.49€] volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(az előző héten még kb. -15% [-13.49€] volt)