Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Több éves rabszolgasors után (táncórákra, táncoktatásra járt napi szinten, meg is látszik szerencsétlenen), a porból kiszedve sikerült neki adni egy második életet. Nem bírtam tovább nézni ahogy húgomnál a sarokban hever már legalább egy éve, mondván hogy elromlott, recseg, szar hangja van. Nézzük mi van vele... Hangszórók, passzív radiátorok épek, nem onnan jön a hang.
Az alsó részen kifújt a tömítésnél, illetve a volt tömítésnél egy szakaszon, ugyanis mondhatni elporladt (vagy szétverték az évek alatt, fogalmam nincs..). Ez eredményezte azt, hogy minden mélydobbanásra zörgő, "fingó" hangot adott ki.
Nem vagyok rá büszke, nagyon gány megoldás, de vattakorongokat csíkoztam fel, azzal ragasztottam körbe a peremnél, azóta kis túlzással szebben szól mint új korában.Jellegzetes formájából adódóan nem nehéz kitalálni, hogy milyen motyóról van szó.
Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest