- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Több éves rabszolgasors után (táncórákra, táncoktatásra járt napi szinten, meg is látszik szerencsétlenen), a porból kiszedve sikerült neki adni egy második életet. Nem bírtam tovább nézni ahogy húgomnál a sarokban hever már legalább egy éve, mondván hogy elromlott, recseg, szar hangja van. Nézzük mi van vele... Hangszórók, passzív radiátorok épek, nem onnan jön a hang.
Az alsó részen kifújt a tömítésnél, illetve a volt tömítésnél egy szakaszon, ugyanis mondhatni elporladt (vagy szétverték az évek alatt, fogalmam nincs..). Ez eredményezte azt, hogy minden mélydobbanásra zörgő, "fingó" hangot adott ki.
Nem vagyok rá büszke, nagyon gány megoldás, de vattakorongokat csíkoztam fel, azzal ragasztottam körbe a peremnél, azóta kis túlzással szebben szól mint új korában.Jellegzetes formájából adódóan nem nehéz kitalálni, hogy milyen motyóról van szó.
Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest