Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
Több éves rabszolgasors után (táncórákra, táncoktatásra járt napi szinten, meg is látszik szerencsétlenen), a porból kiszedve sikerült neki adni egy második életet. Nem bírtam tovább nézni ahogy húgomnál a sarokban hever már legalább egy éve, mondván hogy elromlott, recseg, szar hangja van. Nézzük mi van vele... Hangszórók, passzív radiátorok épek, nem onnan jön a hang.
Az alsó részen kifújt a tömítésnél, illetve a volt tömítésnél egy szakaszon, ugyanis mondhatni elporladt (vagy szétverték az évek alatt, fogalmam nincs..). Ez eredményezte azt, hogy minden mélydobbanásra zörgő, "fingó" hangot adott ki.
Nem vagyok rá büszke, nagyon gány megoldás, de vattakorongokat csíkoztam fel, azzal ragasztottam körbe a peremnél, azóta kis túlzással szebben szól mint új korában.Jellegzetes formájából adódóan nem nehéz kitalálni, hogy milyen motyóról van szó.
Első helyes megfejtésnek jár egy virtuális pacsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- EAFC 25
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest