Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Rhino82 #15391 üzenetére
Én használtan vettem a Tribitet de az enyém átlag hangerőn 8-9 órát meg Xbass mellet.
Autóba nem ezt venném, oda kell több hangerő szufla és marad a hangszóróba tartalék.
Soundcore Motion Plus vs Tribit Xsound Mega
Ezek elég közel vannak egymáshoz, ez attól függ milyen a hallásod? Mi jön be jobban.#15394w.miki
Te kérdeztél én válaszoltam? Miért kéne olyat ajánlani aki senkinek se bevált ismeretlen?
Menj nézz utána hány tronsmart termék vált be eddig az évek folyamán...
Saját pénzed azt veszel amit akarsz, többet nem tudok segíteni.
Olyan miért kéne ajánlani aminek jó 20% az esélye hogy jól szól.
Volt saját Tronsmart T6* havernak T6 Plus és mega. Meg egy 1 terrás HDD-re cseréltem egy T6 maxot. Egyszerűen nem jó, főleg úgy gyárilag ahogy a dobozból jön a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest