Hirdetés
- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
szab120 #14890 üzenetére
Most 110k a legolcsóbb helyen a Samsung, lazán megér annyit.
Go Play-nél biztosan vannak jobban/szebben szóló darabok, én csak a saját tapasztalatomat írtam le vele kapcsolatban, valószínűleg én is hallanám a különbséget egy komolyabb cucc javára. Onyx-nál is vannak magasak, persze, írtam is, hogy külön-külön hallgatva nem tűnne fel, hogy kicsit tompábban szól a közép-magas (én legalábbis így hallom), cserébe lekenyerez a mélyekkel (ami viszont meg néha nekem már sok - nem a minősége, inkább a mennyisége). Átjött fater, nézte, hogy mit hallgatok, milyen hangszóróim vannak, ő kb semennyire nem ért hozzá, szarul/kevésbé szarul/jól/nagyon jól szól osztályozás megy, és valamiért neki is a Samsung jött be a legjobban, "tisztábban szól".
Költözés után lesz egy csomó cuccom, amiket már nem fogok használni, vagy akár kirakni dísznek, ott is lesz fejvakarás, hogy mi marad, mi megy (pl Samsung innov8, Nokia E72, amik ma már inkább csak telefonok, mint okostelefonok, de egyszerűen jó néha kézbe venni, megnyomkodni, kicsúsztatni, sajnálom eladni, de már nem tervezem kiállítani polcra, fiókban meg csak elfelejtődnek). Nehezen válok meg dolgoktól, és utólag sokszor meg is bánom...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest