Új hozzászólás Aktív témák

• szab120

tag

válasz ph_5.5 #14457 üzenetére

"Nekem az a bajom ezekkel az eszközökkel hogy
    - szóljon jól - hidd el, jól szól, az Xtremeket tényleg kisujjból veri (még ha azt megugrani nem is olyan nehéz)
    - bírja sokáig az akkuja (nagyon jó az akkuja, mint a Sonyknak, ezt úgy mondom, hogy volt tesztelve házibulin meg sima hallgatással is).
    - legyen megbízható és ne haldokoljon 3 hét után (nem igazán hallani Ankeroknál, hogy haldokolnának 3 hét után)
    - legyen normális szervízháttér (az egyik legjobb/leggyorsabb supportja az Ankernek van)
    - ha megunom, legyen piaca: mikor eladtam a sajátomat, nem hittem el, hogy mennyien érdeklődtek, gyakorlatilag aznap elvitték (baba mellett nehezen kihasználható, és időm sincs mostanában nagyon).

Tény, hogy a külleme az olcsóság oltárán született, mert az tényleg eléggé olcsó hatást kelt, viszont cserében nem is félted annyira, illetve eléggé strapabíró is. A Stormbox Blast meg mintha valami lengyel piacos ócskaság lenne, cserében viszont a hangja jó.
    Nyilván mindkettőnek megvannak a maga hangbeli korlátai, de Charge és Xtreme áron tökéletesek.
    (a koreai autó nagyon találó példa :) )

Pont most hirdetem a Vifa Copenhagen 2.0-t (szintén időhiány miatt), na az műremek, illetve jó ránézni, cserében 5-6x annyiba kerül.

Új hozzászólás Aktív témák