Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
ph_5.5
üzenetére
"Nekem az a bajom ezekkel az eszközökkel hogy
- szóljon jól - hidd el, jól szól, az Xtremeket tényleg kisujjból veri (még ha azt megugrani nem is olyan nehéz)
- bírja sokáig az akkuja (nagyon jó az akkuja, mint a Sonyknak, ezt úgy mondom, hogy volt tesztelve házibulin meg sima hallgatással is).
- legyen megbízható és ne haldokoljon 3 hét után (nem igazán hallani Ankeroknál, hogy haldokolnának 3 hét után)
- legyen normális szervízháttér (az egyik legjobb/leggyorsabb supportja az Ankernek van)
- ha megunom, legyen piaca: mikor eladtam a sajátomat, nem hittem el, hogy mennyien érdeklődtek, gyakorlatilag aznap elvitték (baba mellett nehezen kihasználható, és időm sincs mostanában nagyon).Tény, hogy a külleme az olcsóság oltárán született, mert az tényleg eléggé olcsó hatást kelt, viszont cserében nem is félted annyira, illetve eléggé strapabíró is. A Stormbox Blast meg mintha valami lengyel piacos ócskaság lenne, cserében viszont a hangja jó.
Nyilván mindkettőnek megvannak a maga hangbeli korlátai, de Charge és Xtreme áron tökéletesek.
(a koreai autó nagyon találó példa
)Pont most hirdetem a Vifa Copenhagen 2.0-t (szintén időhiány miatt), na az műremek, illetve jó ránézni, cserében 5-6x annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)