- Milyen házat vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
ph_5.5 #14457 üzenetére
"Nekem az a bajom ezekkel az eszközökkel hogy
- szóljon jól - hidd el, jól szól, az Xtremeket tényleg kisujjból veri (még ha azt megugrani nem is olyan nehéz)
- bírja sokáig az akkuja (nagyon jó az akkuja, mint a Sonyknak, ezt úgy mondom, hogy volt tesztelve házibulin meg sima hallgatással is).
- legyen megbízható és ne haldokoljon 3 hét után (nem igazán hallani Ankeroknál, hogy haldokolnának 3 hét után)
- legyen normális szervízháttér (az egyik legjobb/leggyorsabb supportja az Ankernek van)
- ha megunom, legyen piaca: mikor eladtam a sajátomat, nem hittem el, hogy mennyien érdeklődtek, gyakorlatilag aznap elvitték (baba mellett nehezen kihasználható, és időm sincs mostanában nagyon).Tény, hogy a külleme az olcsóság oltárán született, mert az tényleg eléggé olcsó hatást kelt, viszont cserében nem is félted annyira, illetve eléggé strapabíró is. A Stormbox Blast meg mintha valami lengyel piacos ócskaság lenne, cserében viszont a hangja jó.
Nyilván mindkettőnek megvannak a maga hangbeli korlátai, de Charge és Xtreme áron tökéletesek.
(a koreai autó nagyon találó példa)
Pont most hirdetem a Vifa Copenhagen 2.0-t (szintén időhiány miatt), na az műremek, illetve jó ránézni, cserében 5-6x annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest