Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab120 #14347 üzenetére
" ... nyilván egy épített, minőségi sztereóhoz egyik sem ér fel ... "
Én nem is állítottam ilyet. Az is nyilvánvaló, hogy egy "pici" hangszóró elé oda kell ülni, hogy - nagyjából - kijöjjön a sztereó hangzás, viszont ha kettőt összekötünk (→TWS), az már nagyon más lesz. Egy jól megkomponált zenénél rengeteget dob az élményen." ... nem az a fajta mono, amitől falramászik az ember, az áruk inkább zavaróbb."
Hát, a mono, az mono ... szerintem. Vannak ugyan azok a hangszórók, amik ugyan nem a klasszik jobb-bal elrendezésűek (pl.: Huawei Sound), de megpróbálnak egy ilyen sztereó teret létrehozni (nyilván több-kevesebb sikerrel), de amiket link-eltél, azok nem ilyenek. Jól láthatóan egy- v. kétutas rendszer egy irányba szórja a downmix-elt sztereó hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest