Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- ASUS notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
carl18 #14319 üzenetére
Panasonic TMax 10-es hangszórónk van pár hónapja. Brutális basszust tud, halkan is normálisan szól. Power bankról is megy- bár én zárt térben hálózatról hallgatom. Mivel "nehéz", és nem a a hordozható forma, max a teraszig vinném. Philips mini hifit váltott, nagyon más világ, de szerintem hangzásra teljesen vállalható.
Nem oly rég halottam a szólni élőben pár órát a JBL valamelyik nagyméretű partyboxát. Az minden várakozásomat túlteljesítette. Mondjuk árban is 3 kiló körül van ha jól értettem a tulajdonost.
Más- de ehhez kapcsolódó kérdés. Ebayen most tűntek fel vagy régi történet hogy JBL Boombox 2-es verziók már 44e Ft körüli összegért megvehetőek? 2-3 eladásos 100%-os hirdetők (tehát kamuk...) de vannak 91%-os értékelésű eladók is köztük. 44-75ezer között legalább 10 helyen láttam belőle. Hazai hiatalos ár 200e felett. Szóval tudom hogy kamu, de akkor sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest