- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Amúgy ha már hangszóró a Tronsmartnak jött ki új hangszórója, most írtak róla fizetett szponzorációs cikket. 25-30E a PH szerint az árazása, kíváncsi vagyok ez a ár a teljesítményével arányos-e. Mert ha úgy teljesít mint a T6 vagy T6 Pro akkor nem nagyon leszek lehidalva tőle.
De ha már ebbe az árkategóriába adják szívesen megnézném hogy verseng az Earfun Uboom L-el.
De Unokaöcsém 13E forintos Evolveo hangszórója ellen is megnézném hogy állja meg a helyét. Jött amúgy a Tronsmart Bang is ami már hasonló 2 útas kialakitást kapott mint a Dockin D Fine/JBL Xtreme széria. Úgy láttom a gyártók ebből tudják a legjobb teljesítményt kisajtolni nem véletlen olyan népszerű.
Bár én arra kíváncsi vagyok mikor leszünk szemtanui megint valami olyan hangszórónak ami feltőrli minden eddigivel a padlót. Persze voltak itt hangszórók, amik viszonylag jók de nem feledhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Interactive Brokers társalgó
- Goddess of Victory: Nikke
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest