- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiegészítette RTX PRO generációt az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #14013 üzenetére
Én ezt spec. mind a mai napig nem értem, hogy miért adtad el a Boom-ot és tartottad meg a Dockin-t. Az is igaz, hogy neked volt mindkettő (nekem egyik sem), de pl. Alan ezen tesztje alapján (és itt a Plus 2-est kóstolja össze a Boom-al) nekem az a benyomásom, hogy a Boom mélyebbre tud menni, teltebb a basszusa. Erre Alan 14:23-nál rá is erősít. A "csipogók" okán viszont azt mondja, hogy kicsit "hifisebb", jobb a szeparációja a (ének, hangszer, stb.) Dockin-nak. Ha a hangerő a fontos(abb), akkor ugye a Dockin hangosabb (50W vs. 30W).
Szóval kicsit hasonló a helyzet, mint a Motion+ vs. Motion Boom esetén. Másra jó az egyik, másra a másik. Ezért lett volna éteri, ha a Boom+ ötvözni tudja a kettőt, mert akkor az olyan zenék, amiben van "ez is, az is" (pl. ez ami a Motion+ -on egészen 30 másodpercig egészen fantasztikusan szól, csak utána mikor megjön(ne) a "deep bass", akkor elfogy) jól / jobban tudtak volna szólni. Ezt most - ár/teljesítményben leginkább - csak a Tribit Stormbox Blast tudja.ui: Ez is eléggé "hangszóró gyilkos". Értsd: ha nem tud eléggé mélyre menni (nincs benne az a b@szó mély, mint a "Better Get It Right"-ban, viszont van egy halk, finom "sub bass") az is kijön, akárcsak az, ha nem tud tisztán szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konzol Screenshot
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest