- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran #13975 üzenetére
" ... hiába 12-én iratkoztam fel."
Érdekes ... lehet nem fogy úgy a portéka ..."Azt mondjátok, ennyiért megéri megvenni?"
Ez egy k. jó kérdés! A tutit nem én fogom tudni megmondani neked, attól tartok.Gondolom láttad - itt is volt róla szó - hogy a két nagy szaki Alan és Oluv elég csúnyán egymásnak estek. Alan tesztjeiben a hangszóró elég jól szerepel, de egyik videójában ő is elmondta, hogy már talán a 3. mintát hangolja, mert az máshogy szól, mint az előző. Ugyanitt megy a mentegetőzés, hogy hát, lehet a te hangszóród nem pont úgy fog szólni, mint az övé, és hogy rögtön tedd fel a legfrissebb fw.-t (később még lesz róla szó). Mindezt kábelezve, valamilyen USB-flash-elős tool-al. Engem mondjuk nem zavarna az ilyen, de azért ettől sokan visszarettennek. Sőt a hozzászólások tanulsága szerint már van egy(-kettő) "téglásított" hangszóró.
A minőségi szórás egyébként nem meglepő sajnos bizonyos összeghatár alatt. Tehát ezt bele kell kalkulálni ...
Alan tesztjében a gyártól kapott fw.-vel - nem tette fel az Oluv által javasolt drive-os link-en (eléggé nevetséges ...) - a hangszóró szerintem nem szólt szépen. Borzasztóan harsány volt (szerintem). Ez volt az összeveszésük egy (fő) oka.
Biztos lesznek még tesztek. Én kivárnék a helyedben. Az más kérdés, hogy most 20-25e Ft környékén (@nutfile !) minden összevetve lehet, hogy tényleg nincs más / jobb választás.
Elszálltak az árak és a forint is ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest