- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #13914 üzenetére
Ez a haverja hangszórója és ők azt hitték eredeti, meg azt írta szépen szól.
Persze, mondta küldjem vissza. Majd feladom és akkor vissza utalja a pénzt.
Csak akartam egy saját példányt gyűjtemény céljából.
#13918Aureal
A népet ráveszik a vásárlásra, a sok szart meg eladják utána nekikIgen, ez a kapitalista rendszer célja. Rávenni az egyént a folyamatos vásárlásra, profitot előállítani és jól meg gazdagodni.
Azt hogy ez milyen módon éri el mindegy, lehetnek alul fizettek rabszolgák, vagy filléres környezet szenyező anyagok.Azért az Earfun Uboom 60 dolláros eladási ára, amibe benne van az adó és szállítás és import költségek már alapból azt mutatja milyen olcsó termékről van is itt szó. És itt az Earfun összes dolgozója ebből, hangmérnőkők, akkor ha úgy nézzük a gyár és a szalagón lévő emberek is ebből az összegből fognak élni.
Meg ott az anyag költség stb, logisztika szállítás.Így úgy gondolom az Uboom L se kerül többe 15 dollártól, ha csak az anyag költségről beszélünk.
És mikor ilyen filléres alkatrészekről beszélünk, (Kínai nagyker ár) Akkor nem is kell csodálkozni miért is van olyan nagy szorás az alkatrészek minőségébe.
Itt Konkrétan Oluv hiába hangol jól, nyilván attól is függ a gyártásnál a minőség ellenőrzés mennyire szigorú.
Szerintem a minőség ellenőrzés annyiból áll, hogy rányomnak egy fehér zajt, vagy valami béna hang effekted és ha azt leadja torzítás nélkül akkor ez már működikFigyelem a most következő videó csak erős idegzető tagoknak ajánlott!
microlab speaker factory - Driver Unit
És akkor nem kell csodálkozni, az Anker,Dockin, és társai miért nem tudnak egy HK szintjére lépni hangminőségileg.
A Dockin gyártási helyszíne egy teardown videó alapján Shenzen.A Dockin Drivere ettől a gyártótól van, de a D Fine woofereit már nem forgalmazzák.
http://www.acp-spk.com/Én komolyan csak azt sajnálom, hogy valóban még a jó minőségű termékek is a maguk módján gagyik. Ott a Harman kardon, amikbe például borzalmas minőségű akkumulátorok kerültek,a GO & Play például elég híres volt az akkumulátor döglödésről.
De tesóm Onyx 3-as akkuja is 1 év után be mondta az unalmast.
De az Xtrem 1 is küszködött akku gondokkal annó.De a Motion Boom Plus rajtja se volt túl bíztató, ez a passzív membrán dolog is egy kissé égés volt. Egy Outdoor Party hangszóró, amit nem használhatsz kültéren napon
KIábrádító
De Alan Tesztjébe a 2 Motion Boom ellen se állta valami jól a helyét.Én megmondom ősszintén, ahogy megyek a korral úgy unok rá erre a vedd meg dobd el társadalomra.
Csak egy hangszórót akkarok amit aztán egy életen át elhasználok,
a D FIne-t már csak azért is tartom meg kíváncsi vagyok hány évig tudom életbe tartani. De mennyi idő telik el, mikor az első szervízelésre rászorul. De arra kíváncsi vagyok ha véletlen megpusztul egyáltalán javítható lesz-e.Egy Tag írta nem is olyan rég a DOSS SOUND XL hangszórójába meghibásodott a alaplap és azt semmilyen módon nem lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Külpolitika
- LEGO klub
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest