- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini-ITX
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal #13881 üzenetére
másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, akkor elnézést kérek a többiektől,nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...
Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Ez még az úgymond nagy márkáknak (pl. jbl) sem mindig sikerül de attól még nem mondanám rossz hangszórónak, sokszor egy eq is csodát tud művelniSajnálom, tényleg nem akartam ezeket felhozni, csak nem tudtam hova tenni a reakciódat, pláne az előzmények tekintetében, szerintem ezt ugyanúgy megbeszélhettük volna privibe, ...na mindegy, részemről fátylat rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Jogász topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest