Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal
üzenetére
másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, akkor elnézést kérek a többiektől,
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Ez még az úgymond nagy márkáknak (pl. jbl) sem mindig sikerül de attól még nem mondanám rossz hangszórónak, sokszor egy eq is csodát tud művelni
Sajnálom, tényleg nem akartam ezeket felhozni, csak nem tudtam hova tenni a reakciódat, pláne az előzmények tekintetében, szerintem ezt ugyanúgy megbeszélhettük volna privibe, ...na mindegy, részemről fátylat rá
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ÚJ SteelSeries Apex Pro (Bemutató darab) Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...