- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12 #13250 üzenetére
" ... torrent ügyben gyenge kezdő vagyok ... de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc." - meg ne sértődj, de az audio formátumokat illetően sem ártana egy "után képzés".
Szlóval a flac nem, hogy nem rossz, de ha már bejáratásról beszélünk, és arra van egy ilyen "céleszköz", akkor azt érdemes a lehető legjobb minőségben használni.
Az, hogy ez most mennyit számít egy tetszőleges - ráadásul bluetooth-os - hangszóró esetén, az véleményes. Ha van kéznél, ártani biztos nem árt, ill. szvsz. meggyorsítja a bejáratást, de persze lehet nélküle élni.#13252 Zοltta
"Az aktuális Firmware 37.38" - nem ajánlotta fel a 39.39-et?
"Töltetni ki ,hogy szokta ... " - ha lemerül, akkor rádugom a töltőre és feltöltöm.Nem szoktam bohóckodni azzal, hogy megpróbálom 80% körül lehúzni a töltőről.
#13256 Lami66
"Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá." - mintha lenne olyan is ami a sub-okat mozgatja meg. Azt nyilván felesleges egy akármilyen bt.-s hangszóróra ráküldeni. Itt szerintem inkább az a lényeg, hogy az adott hangszóró teljes frekvenciatartományában kicsit "át legyen mozgatva". Az, hogy ez a valóságban mennyi pluszt hoz, nos az erősen fül, és hangszóró függő.#13257 carl18
"Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet ... "
Valahol azt olvastam, hogy 40% fölé nem nagyon érdemes menni a bejáratás alkalmával. Valamint ezért is lehet hatékonyabb egy ilyen előre elkészített audio anyag, mert nem kell bömböltetni a hangszórót ahhoz, hogy "komolyabb munkát végezzen".
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest