Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
herdsman12
üzenetére
" ... torrent ügyben gyenge kezdő vagyok ... de abban egy flac állomány van és nem vágom, hogy az jó vagy valami manipulált cucc." - meg ne sértődj, de az audio formátumokat illetően sem ártana egy "után képzés".
Szlóval a flac nem, hogy nem rossz, de ha már bejáratásról beszélünk, és arra van egy ilyen "céleszköz", akkor azt érdemes a lehető legjobb minőségben használni.
Az, hogy ez most mennyit számít egy tetszőleges - ráadásul bluetooth-os - hangszóró esetén, az véleményes. Ha van kéznél, ártani biztos nem árt, ill. szvsz. meggyorsítja a bejáratást, de persze lehet nélküle élni.#13252 Zοltta
"Az aktuális Firmware 37.38" - nem ajánlotta fel a 39.39-et?
"Töltetni ki ,hogy szokta ... " - ha lemerül, akkor rádugom a töltőre és feltöltöm.
Nem szoktam bohóckodni azzal, hogy megpróbálom 80% körül lehúzni a töltőről. #13256 Lami66
"Egy ilyen hangszóró nem igazán megy 50 Hz alá." - mintha lenne olyan is ami a sub-okat mozgatja meg. Azt nyilván felesleges egy akármilyen bt.-s hangszóróra ráküldeni. Itt szerintem inkább az a lényeg, hogy az adott hangszóró teljes frekvenciatartományában kicsit "át legyen mozgatva". Az, hogy ez a valóságban mennyi pluszt hoz, nos az erősen fül, és hangszóró függő.
#13257 carl18
"Nekem a D Fine Plus is direkt volt hogy 50% hangerő mellet ... "
Valahol azt olvastam, hogy 40% fölé nem nagyon érdemes menni a bejáratás alkalmával. Valamint ezért is lehet hatékonyabb egy ilyen előre elkészített audio anyag, mert nem kell bömböltetni a hangszórót ahhoz, hogy "komolyabb munkát végezzen".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- ASUS ROG Ally X Xbox (Z2 Extreme AI) 1 HETES, GARANCIÁLIS!
- Vizes Gamer PC: RYZEN 5700X / 32GB RAM / INTEL ARC A770 16GB / 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ SAMSUNG S20 5G 8G/128G JEGESKÉK SZINEBN, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem szoktam bohóckodni azzal, hogy megpróbálom 80% körül lehúzni a töltőről.