- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Az eu.soundcore.com - tapasztalatom szerint - nem (nagyon) foglalkozik az Ali-s rendelésekkel. Első körben az Ali-s eladóval egyeztess! Ha, esetleg "eldurvulna a helyzet", akkor érdemes mondjuk a service@soundcore.com -ra írni.
"Sajnos nem tudom kideríteni, hogy a 3db közül melyik az az Order ID ami a hibás hangszóró rendelése ... " - akkor válaszd a legutolsó rendelés adatait.
Írj az Ali-s eladónak, de csak akkor, ha már meg van a videó a hibáról. Ja, és én azt csinálnám, hogy nem érdeklődgetnék, hogy mennyi a gari, van-e még, hanem "berugnám" (nyilván azért normális hangnemben) az ajtót, hogy helló, van itt egy hangszóró, amivel ez meg ez a gond (ld. videó!). Mi a lengyel cím, ahová küldhetem?
Aztán erre majd reagálnak valamit ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest