Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klon
aktív tag
A https://eu.soundcore.com/pages/exchange oldalon írja, hogy erre is 18 hónap van, de Alin nem látom.
Tavaly okt/nov környékén vettem, szóval elvileg gari még van rajta.
Viszont a fenti oldalon kéri az "Order ID"-t, és nem fogadja el az Ali rendelésnél kapott Order ID-t. (hármat is vettem, egyiket se fogadja el.)
Vagy nem is jó helyen vagyok? Alin-keresztelül kell panaszt tenni?
Sajnos nem tudom kideríteni, hogy a 3db közül melyik az az Order ID ami a hibás hangszóró rendelése
egyébként a számlát se találom, azt se tudom kaptam e. szóval semmim sincs meg csak az Alis-adatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest