Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
River
Arcképgyáros
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik Bluetooth hangszórót ajánlanátok? Nem vagyok teljesen kezdő ezekben a dolgokban de mégis elveszettnek érzem magam.
-Semmiképp ne hálózatról menjen, azaz mindenképp akksis legyen(mindegy mennyit bír de minimum 4 óra legyen).
-A lehető legjobb hangzású "motyót" keresem ami Bluetooth-os és akksiról is megy("Szép magas", erőteljes mély").
-Keret: Elsősorban 30. születésnapomra kapnám és kiegészíteném amennyivel kell akár fel lehet menni 750.000 Ft-ig is.Egy Astell & Kern DAP-pal használnám és egy Yosemite Jack-Jack kábellel kötném össze a jobb hangzás érdekében, nem elsősorban Bluetooth-szal, de a Bluetooth is mindenképp kellene.
Amiket eddig néztem:
Vifa Copenhagen 2.0
B&O BeoSound 1
BeoSound 2Fontos szempont még a hordozhatóság, a BeoSound 2 még belefér a hordozható kategóriába nekem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 11.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő