Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát errefelé ritkán járnak olyanok akik ebben az ársávban érdeklődnek.
Ezen az árszinten inkább a személyes hallgatózást ajánlom mintsem az ajánlás alapján vásárlást.Szubjektív véleményem:
Én személy szerint ilyen 600-800e forintot nem adnék egy bt hangszóróért.
BT hangfalat általában azért vesz az ember,hogy ide-oda cipelje és nem egy hifis szobában pihen ahol ideálisak a körülmények a belőlük “kinyerhető” hanghoz.
Szóval innentől meg igazából mindegy hogy mennyire prémium a hangzása,a környezet zajai (legyen az egy tópart,házibuli,vagy grillezés) rontanak az élményen még egy prémium hangfalnál is.
Cipeléskor idővel akarva-akaratlanul is lesz rajta karc,egy ilyen árú cuccnál én biztos agyvérzést kapnék egy ilyentől.Egy Vifa is teljesen jó választás lehet,szerintem nem okozna csalódást (bár ez ízlés kérdése),a maradék pénzen meg lehet valami otthoni cuccot venni (ha még nincs),vagy bármi mást,akár egy másikfajta szintén minőségi bt hangfalat és még mindig marad a 750k-s keretből.
Plusz a Vifát a füle miatt jobb is cipelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest