- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát errefelé ritkán járnak olyanok akik ebben az ársávban érdeklődnek.
Ezen az árszinten inkább a személyes hallgatózást ajánlom mintsem az ajánlás alapján vásárlást.Szubjektív véleményem:
Én személy szerint ilyen 600-800e forintot nem adnék egy bt hangszóróért.
BT hangfalat általában azért vesz az ember,hogy ide-oda cipelje és nem egy hifis szobában pihen ahol ideálisak a körülmények a belőlük “kinyerhető” hanghoz.
Szóval innentől meg igazából mindegy hogy mennyire prémium a hangzása,a környezet zajai (legyen az egy tópart,házibuli,vagy grillezés) rontanak az élményen még egy prémium hangfalnál is.
Cipeléskor idővel akarva-akaratlanul is lesz rajta karc,egy ilyen árú cuccnál én biztos agyvérzést kapnék egy ilyentől.Egy Vifa is teljesen jó választás lehet,szerintem nem okozna csalódást (bár ez ízlés kérdése),a maradék pénzen meg lehet valami otthoni cuccot venni (ha még nincs),vagy bármi mást,akár egy másikfajta szintén minőségi bt hangfalat és még mindig marad a 750k-s keretből.
Plusz a Vifát a füle miatt jobb is cipelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest