Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66
üzenetére
Értem köszi, ezek szerint bármi lehet,é és az ellenkezője is.

Régebben nem emlékszem, hogy csinálta-e, mióta vettem a 250-est, azóta nem használom. Csak most kaptam egy párt mellé, gondoltam jó lesz összelinkelni (persze, hogy a 100-ast nem lehet, max kábellel), de ha már itt volt kipróbáltam. Arról előre mondták, hogy ezt csinálja, de az én régimet kipróbálva meg... szintén zenész.
Remélem az akksi azt, mivel mindkettőben igen rövid üzemidejű már. (csinálhat ilyet, hogy töltőn is kevés áramot ad le?)
A telefon is lehet az oka (az enyém Armor3), de akitől kaptam, az övével is csinálta. Ennek, és annak, hogy egyszerre mindegyik hozzám tartozóban minden hangszóró behal, kis esélyét látom.Marad az aksi, meg hogy ezek ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest